مدارک لازم اخذ ویزای دومنیکا

 
1 کارت ملی
2 شناسنامه ) تمام صفحات کلیه اعضای خانواده )
3 کارت پایان خدمت
4 سند ازدواج
5 گواهینامه
6 تمکن مالی ) از حسابدار یا حسابرس شرکت یا از بانک )
7 آخرین مدرک تحصیلی
8 نامه بانکی که افتتاح حساب و گردش حساب قید شده باشد .
9 یک فقره قبض آب یا برق یا تلفن ثابت یا گاز و یا تلفن همراه به آدرس محل سکونت که در فرمها اعالم می شود .
10 لیست اموال و دارایی ها و تراز شرکت .
11 گواهینامه سوء پیشینه .
12 8 قطعه عکس 45*38 میلیمتر جدید و رنگی با زمینه سفید و تمام رخ پشت نویسی شده مطابق با پیوست.
13 گواهی اشتغال به تحصیل برای فرزندان 12 تا 18 سال .
14 آزمایشات کامل )همه اعضای خانواده شامل چکاب پزشکی خون ، ادرار ، مدفوع و HIV)
*تذکر : نام و فامیل بصورت انگلیسی مانند پاسپورت در برگه آزمایشات نوشته شود .
15 سابقه شغلی
16 پرینت حساب 12 ماهه
17 مشخصات شغلی
18 تکمیل فرم های ارسالی
(قابل ذکر است تمام مدارک در خواستی باید ترجمه رسمی شده و مهمور به مهر دادگستری گردد )